Graveren4You

Scherp in prijs en kwaliteit!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Bestellen van het NANO statief

 

Prijzen: 1 tot 10 stuks € 9,75/stuk incl. verzendkosten en BTW 

Bestellen van een statief voor een Apple iPod Nano:

1) Stuur een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  met vermelding van 'Statief bestellen', het gewenste aantal en eventueel de kleur en logo-informatie. Vermeld het adres waar de statief naar toegestuurd moet worden.

2) Maak electronisch het bedrag over op onze rekening: Rabo : 11.55.78.781 te LEEK. t.n.v. DAPP Idee BV in LEEK. Vermeld bij deze betaling je postcode en huisnummer.

3) Na ontvangst van de betaling heb je binnen 24 uur het statief in huis.

 

 

Het is ook mogelijk eigen teksten en logo's op het statief te graveren. De kosten van een gegraveerd statief bedragen bij 1 tot 10 stuks € 12,50 per stuk. Letop: alleen tekst en eenvoudig grafische afbeeldingen zijn mogelijk. Foto's zijn niet mogelijk.  Mail ons je wensen, bij voorkeur door middel van opgave van gewenste tekst, logo/afbeelding, te gebruiken lettertype en plaats van de graveren naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Indien nodig nemen we dan via de mail kontakt met je op. 

Neem via de mail kontakt met ons op voor de prijs indien je meer dan 10 stuks in een keer wenst.

Wij kunnen ook je iPod Nano, Shuffle of Touch lasergraveren met eigen teksten en logo's. Informeer via de mail naar de mogelijkheden en prijzen.