Graveren4You

Scherp in prijs en kwaliteit!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bruiloft

Peper-en-zout-stelletje: cliche en toch uniek

hamer 

Het peper-en-zout-stelletje is een cadeautje dat bij bruiloften hoort. Om aan het bruidspaar te geven. Of om als bruidspaar weg te geven als aandenken. Graveer er een unieke boodschap in en het wordt een persoonlijk en uniek cadeau.

kernwoorden: tekst en logo graveren op peper-en-zout-stelletje

 

Eye opener voor leuke bedankjes

hamer 

Theelepetjes, bestek, openers,... Het zijn geliefde give aways, bijvoorbeeld voor bruiloften. Of wat dacht u van kinderbestek bij geboortes. Dan wilt u er natuurlijk wel een persoonlijke boodschap of naam opzetten. Op metaal geeft lasergraveren het mooiste resultaat. Zo worden het aandenkens die een onuitwisbare indruk achterlaten.

kernwoorden: naam, tekst en logo graveren theelepels, bestek en openers

 

Spiegeltje, spiegeltje...

hamer 

...wie is de liefste van het land? Graveer een tekst en afbeelding in een spiegel en je krijgt een schitterend effect. Ideaal voor bruiloften. Bijvoorbeeld als uitnodiging, als cadeau voor het bruidspaar of als aandenken voor de gasten. Elk formaat is mogelijk.

Kernwoorden: spiegel graveren met tekst en afbeeldingen,

 

Champagneglas: toost en proost!

hamer 

Toasten op het bruidspaar? Dat doe je natuurlijk met een gegraveerd champagneglas. Een leuk, persoonlijk cadeautje voor het bruidspaar of juist voor de gasten van je bruiloft. Of nodig je gasten uit door ze zo'n mooi glas toe te sturen als uitnodiging...

kernwoorden: tekst en logo graveren op champagneglas

 

Aandenken dat hout en kaas snijdt

hamer 

Wat geeft uw eg als aandenken na een geslaagde en gezellige bruiloft? Iets unieks en tegelijk persoonlijks... Lasergraveren biedt uitkomst. Wat u ook bedenkt als bedankje. Neem bijvoorbeeld dit kaasplankje!

kernwoorden: tekst en logo graveren op houten kaasplankje

 

Puzzel met een boodschap

hamer 

Zeg het met een puzzel. We graveren elke tekst en afbeelding op dik karton en snijden het vervolgens puzzelstukjes. Een leuke en oorspronkelijke manier om een boodschap over te brengen. Leuk om iemand ten huwelijk te vragen, maar ook om als aandenken na je bruiloft weg te geven.

kernwoorden: tekst en afbeelding graveren en puzzelstukjes snijden, puzzelboodschap, relatiepuzzel