Graveren4You

Scherp in prijs en kwaliteit!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gemaakt werk

Een halsband die een band schept

 

Natuurlijk heeft u een speciale band met uw hond of kat. Dat mag iedereen weten. Maak die band nog hechter met een unieke halsband waar de naam van uw huisdier in gegraveerd is.

kernwoorden: naam graveren in halsband van hond, kat en andere huisdieren

 

Oogstrelende iPod Shuffles als relatiegeschenk

Shuffle 

Dapp Idee zocht voor een evenement een relatiegeschenk met allure. Het werden iPod Shuffles, hele kleine mp3-spelers met een groots geluid. We wisten ze voor een uiterst scherpe prijs in te kopen. Vervolgens graveerden we het gewenste logo erop. En omdat iPods aan de buitenkant van geanodiseerd aluminium zijn, gaf dat een schitterend resultaat. Zo maakten we de oorstrelende iPod Shuffles ook oogstrelend.

kernwoorden: tekst en logo graveren op iPods en notebooks

 

Hardlopende fotospiegels

Het gegraveerde paard 

Kijk eens wat mooi. Voor een grootscheepse veiling hebben we de foto van alle te veilen paarden op een spiegel gegraveerd. Zo kon de nieuwe eigenaar zijn aanwinst ook aan de muur hangen. Onze speciale techniek zorgt voor een weergaloos effect. Wilt u meer weten? Ga dan in galop naar onze contactbutton.

kernwoorden: paard en logo graveren op spiegel

 

Unieke RFID-tags

hamer 

Voor een bedrijf met 80 personen de toegang tot een ruimte regelen? Dat kan met de zogenaamde RFID-tag: een soort elektronische sleutel. DAPP Idee heeft ervaring met dergelijke systemen. Wij graveren tegen scherpe prijs een nummer en/of uw logo op uw tag. Da's mooi, maar vooral veilig!

kernwoorden: tekst en logo en unieke nummers graveren op rfid-tags

 

Visitekaartje dat hout snijdt!

hamer 

Wanneer je in de houthandel zit, scoor je extra goed met houten visitekaartjes. Iedere tekst en vorm is mogelijk. Dat hou(d)t de aandacht vast. En de prijs is vergelijkbaar met gewone visitekaartjes!

kernwoorden: tekst en logo graveren op houten visitekaartjes

 

Naam & Faam bord

schorsje 

Men neme een plak hout die uit een boomstam is gezaagd. Mooi gladgeschuurd leg je deze in de lasergraveermachine. En vervolgens graveer je hierin je naam, adres en huisnummer. Hang hem bij je deur en voila... een schitterned naambord. Een welkome suggestie voor uw voordeur?

kernwoorden: tekst en logo graveren op houten naambord

 

Een plaatje dat diestal voorkomt

hamer 

Diefstal van gereedschap en laptops, een veelvoorkomend en kostbaar probleem. Graveren biedt uitkomst. Plak zo'n rode plaat op je laptop en hij wordt niet meer gestolen. Of graveer een code of logo in gereedschap...

kernwoorden: lasergraveren alsanti-diefstal maatregel

 

Quick een gegraveerde USB-stick

hamer 

Graveren4you koopt in no time prachtige usb-sticks voor u in. Tegen een scherpe prijs natuurlijk. En net zo snel en net zo scherp graveren we uw logo erin. Leuk als give-away, maar ook handig om uw usb-stick herkenbaar te maken.

kernwoorden: tekst en logo graveren op USB-sticks

 

Voorname naamplaatjes

hamer 

Je maakt een product maar er moet nog een productplaatje op! Met de graveerplaat kunnen we deze in iedere vorm snijden en graveren die je maar wenst. In de vorm van een fles? Of in de vorm van een huis? Er zijn diverse kleur-combinaties mogelijk: zilver/zwart, rood/wit, groen/wit, blauw/wit, maar ook wit/blauw. Informeer naar de mogelijkehden

kernwoorden: graveren van naamplaatjes, productplaatjes, typeplaatjes, visitekaartjes

 

Herkennen met trespa naamplaten

hamer 

Je productie-huishouding op orde hebben? Met deze duurzame trespa-identiteitsplaten weet je precies wat er in dat vat zit. Zo weet je precies dat je de juiste grondsstoffen gebruikt.

kernwoorden: graveren productie grondstoffen identificatieplaten

 

Fluitje van een cent

fluitje 

"Een metalen scheidsrechterfluit graveren, kunnen jullie dat"? " Natuurlijk kunnen we dat. We krijgen wel eens moeilijkere klussen voorgeschoteld. We kopen de fluitjes desgewenst ook voor u in, en graveren maar. Zo ontstaat een ludiek cadeautje als aandenken, is onze ervaring.

kernwoorden: logo graveren op metalen fluit

 

Spijker op z'n kop voor vaderdag

  

Leuk kado voor vaderdag? Verzin maar eens wat. Maar met een gegraveerde klauwhamer sla je wel even de spijker op zijn kop! Maar ook voor moederdag kunje met lasergraveren hele leuke, persoonlijke cadeautjes maken.

kernwoorden: tekst en logo graveren op klauwhamer

 

Weggevertjes die in het oog springen

flesopener 

Theelepetjes, bestek, openers,... Het zijn geliefde give aways, bijvoorbeeld voor bruiloften. Of wat dacht u van kinderbestek bij geboortes. Dan wilt u er natuurlijk wel een persoonlijke boodschap of naam opzetten. Op metaal geeft lasergraveren het mooiste resultaat. Zo worden het aandenkens die een onuitwisbare indruk achterlaten.

kernwoorden: naam, tekst en logo graveren theelepels, bestek en openers

 

Een goede binnenkomer, die sleutelhanger

sleutelhanger 

Sleutelhangers kunt u met onze lasertechniek in alle vormen en formaten laten ontwikkkelen. We snijden elke gewenste vorm en graveren beelden en teksten naar uw keuze. Maar denk ook eens aan de tags beveiligingssysteem. Hier kunt u volgnummer en telefoonnummer opzetten. Een veilig idee.

 

kernwoorden: sleutelhanger, tekst en logo graveren op tags

 

Cool, een gegraveerde wijnkoeler!

wijnkoeler 

Een lekker flesje doe het altijd goed. Maar een wijnkoeler erbij geven is nog leuker. Helemaal als u er een persoonlijke boodschap of uw logo op laat graveren. Dan wordt het pas echt een cool cadeau.

kernwoorden: tekst en logo graveren op metalen wijnkoelers

 

Om alvast in uw persoonlijke agenda te zetten!

  

Het jaar goed beginnen? Geef dan een gepersonaliseerde agenda weg. met uw logo of naam of die van de ontvanger. Lasergraveren maakt personaliseren mogelijk. Het wordt tijd voor een uniek cadeau voor relaties en werknemers

kernwoorden: tekst en logo graveren op agenda

 

Lichtend voorbeeld van een communicatieve tool

looplamp 

Een led looplamp, daar heb je echt wat aan. Handig voor de ontvanger, effectief voor de gulle gever. Scherp ingekocht en scherp ’t logo erop gelaserd. En zie daar: een flitsend nieuw premium voor Friesland Dairy Food én een lichtend voorbeeld van full service.

kernwoorden: uniek premium, led looplampen inkopen en graveren logo

 

De gelaserde laars

laarsWe hebben in tachtig paar laarzen het logo van Campina gelaserd in opdracht van VosLibert communicatie. Een best wel complexe klus, die gesmeerd liep omdat we speciaal hiervoor een spanmechanisme ontwikkelden. Zo heeft het laseren van laarzen toch wel wat voeten in de aarde!

kernwoorden: logo graveren op rubber laarzen

 

Sterk staaltje van messcherp laserwerk

 

Stel je krijgt een luxe doos waar op indrukwekkende wijze het logo van één van je leveranciers prijkt, Stegeman. Het doosje opengemaakt zie je het glimmend roestvrij staal van een koksmes met wederom dat logo. Strak en professioneel. Zo kun je nog es een onderwerp aansnijden.


kernwoorden: logo lasergraveren op doos van karton en professioneel koksmes 

 

Een indruk als een mokerslag

hamer 

Precies in het midden van zes houten mokers een tekst en logo graveren? Geen routineklus als elke moker net even anders is. Maar dat is een kolfje naar onze hand. En het resultaat? Een indruk als een mokerslag

kernwoorden: tekst en logo graveren op houten mokers 

 

Heldere kijk op uniek glaswerk

Graveren van glas is niet nieuw. Meestal is het een naam of tekst dat met de hand in een sierlijke letter erop wordt gegraveerd. Maar als de computer gaat graveren... Dan blijkt veel meer mogelijk. Zo vroeg een particulier ons om een aantal longdrink glazen te voorzien van verschillende illustraties. Dat het eindresultaat prachtig werd, dat moge helder zijn.

kernwoorden: illustraties graveren op glas

 


Pagina 1 van 2